- صفحه اصلی
- آرشیو اخبار
- جلسه پرسش و پاسخ شهردار محترم با مردم محله حاجی آباد
جلسه پرسش و پاسخ شهردار محترم با مردم محله حاجی آباد
جلسه پرسش و پاسخ مهندس ذوالفقار حیدری شهردار محترم لردگان با مردم فهیم محله حاجی آباد برگزار شد.
جلسه پرسش و پاسخ مهندس ذوالفقار حیدری شهردار محترم لردگان با مردم فهیم محله حاجی آباد برگزار شد. در این جلسه که بعد از نماز مغرب و عشای روز دوشنبه 13 دیماه در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) آغاز شد، ابتدا امام جماعت مسجد و یکی از اهالی محله به نمایندگی از مردم حاجی آباد به بیان اهم مشکلات محله پرداختند و پس از آن مهندس حیدری ضمن تشکر از بردباری مردم نجیب حاجی آباد با بیان ریشه مشکلات این محله، اقدامات انجام شده توسط شهرداری در دو ماه گذشته(از جمله حضور مداوم ماشین آلات شهرداری جهت زیرسازی معابر و همچنین تهیه طرح مطالعاتی مدیریت آبهای سطحی حاجی آباد) و برنامه های آتی شهرداری را برای کاستن از حجم مشکلات حاجی آباد و شروع عملیات عمرانی زیرساختی در این محله بیان نمودند.
در ادامه این برنامه نیز دکتر بامیری نماینده مردم شریف لردگان و خانمیرزا در مجلس شورای اسلامی در ارتباط تصویری مستقیم ضمن بیان اقدامات و پیگیریهای انجام شده جهت تخصیص اعتبارات عمرانی به شهرداری های شهرستان، خبرهای خوشی را از تخصیص بودجه های مناسب به شهر لردگان و محله حاجی آباد در آینده نزدیک اعلام نمودند.
خاطرنشان میشود محله حاجی آباد در سال 1394 بدون زیرساخت های اولیه شهری و با بافتی ناکارآمد و معیوب به شهر لردگان الحاق شد و ساکنین آن با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند.
این دومین جلسه پرسش و پاسخ مهندس حیدری با مردم حاجی آباد در طی دو ماه گذشته است و ایشان اعلام نمودند که حاجی آباد در اولویت برنامه های شهرداری لردگان خواهد بود.
روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر لردگان
شهردار لردگان
جمعیت شهر لردگان از سال 1335 تا 1395 در طول شصت سال نزدیک به پنجاه برابر شده و وسعت آن نیز به همین مقیاس افزایش یافته و لردگان به سرعت از یک روستا به شهری کوچک و از یک شهر کوچک به شهری متوسط تبدیل شده است و با توجه به وجود بیش از 360 روستا با جمعیتی بالغ بر 200 هزار نفر در حاشیه آن و ویژگی مهاجرپذیری لردگان، این روند رو به رشد همچنان ادامه دارد. الحاق روستاهای شیرانی، جلیل آباد، خاردان و حاجی آباد به شهر نیز هم سبب گسترش عرضی شهر شده و هم به واسطه بافت متفاوت و ناکارآمد این روستاها کالبد ناهمگون و نامتوازنی را برای لردگان امروز رقم زده است. در این میان مدیریت شهری 50 هزار نفری با وسعت عرضی زیاد و بافت ناهمگون و ناکارآمد بخصوص در حاشیه، کار پیچیده و دشواری است که ضمن نیاز به اتخاذ تدابیر ویژه مدیریتی، همراهی و همدلی شهروندان را می طلبد. گسترش فرهنگ شهروندی و شهرنشینی، پیروی از ضوابط و مقررات شهرسازی، همکاری با نیروهای خدمات شهر در حفظ پاکیزگی شهر، انتقال دغدغه ها، انتقادات و مشکلات به صورتی منطقی و دلسوزانه، پرداخت به موقع عوارض شهرداری که منبع اصلی درآمد این ارگان جهت انجام خدمات عمرانی و زیباسازی است، همه و همه مسئولیتهایی است که هر شهروند لردگانی بر دوش خود حس می کند. بدون شک مجموعه مدیریت شهری هم باید همگام با مردم با ایجاد تحول در رویکردها و ساختار خود مسیر لردگان را به سمت شهری آباد، شهری امن و شهری شاد هموار نماید. در دوره جدید مدیریت شهری سعی بر این است تا با استفاده از نظرات و ایده های نخبگان و صاحب نظران لردگانی و استفاده از روش های علمی، با تلاش شبانه روزی زمینه را برای ایجاد تحول مثبت در لردگان فراهم شود. به امید لردگانی آباد...